PRO Stealth Sykkelsete
PRO Stealth Sykkelsete
PRO Stealth Sykkelsete
PRO Stealth Sykkelsete
PRO Stealth Sykkelsete
PRO Stealth Sykkelsete
PRO Stealth Sykkelsete
PRO Stealth Sykkelsete

PRO Stealth Sykkelsete

PRO
PRSA0190
Ikke på lager
kr 1,699.00
Inklusive MVA
Elitesete for landeveissyklistene som krever maksimal fart og komfort i bukken.

> Optimalisert for sykling i bukken for maksimal kraftoverføring
> Stiv og lett basekonstruksjon
> Komfort på lange turer med gjennomgående EVA-padding
Størrelse

 

PRO Stealth Sykkelsete

Stealth er utviklet i samarbeid med proffene i World Tour, og er dermed et elitesete for fleksible landeveissyklister. Med sitt korte, solide basedesign og sin romslige avlastningskanal langs senter avlaster den bløtvevet i skrittet for overlegen kraftoverføring i aggressiv posisjon på sykkelen. Stealth optimaliserer kraftoverføring og komfort i dype sittestillinger, fremhever god aerodynamikk og tar det raskere til målstreken.

Det korte basedesignet med romslige avlastningskanaler som minimerer trykk i bløtvevet i skrittet, dette sørger for en aggressiv og aerodynamisk posisjon samtidig som den hindrer nummenhet og smerte der du minst ønsker det. Dermed kan du økte farten langs landeveien uten å ofre komfort. Det korte nesepartiet er gjort ekstra bredere for en solid og stabil plattform å hvile på når du virkelig legger watt i pedalene, mens det forhøyede bakpartiet sørger for økt kontaktflate og bedre kraftoverføring.

Den karbonforsterkede, støpte polymerbasen basen er svært lett og ekstra stiv for maksimal effektivitet, mens anti-skli på overflaten hindrer at du sklir ut av posisjon når du ligger på grensen til rød sone. Når du må skyve deg litt frem på setet for å komme opp de bratteste klatringene eller du skal helt ned i bukken vil det myke PU-dekket reduserer friksjonen mot sykkelshortsen slik at du enkelt og behagelig kan sklir frem i ønsket posisjon. Gjennomgående Superlight EVA-padding gir strålende støtte og komfort til sitteknutene på lange intervaller.

Bøylene i rustfritt stål er sterke og svært korrosjonsbestandige for lang levetid i alle slags vær, samt at det romslige mellomrommet mellom basen og bøylene sørger for enkel justering og montering av setet, med tydelige markeringer langs bøylene slik at du enkelt kan finne tilbake til ønsker posisjon, samt finjustere.

Skall: Formstøpt karbon
Padding: Superlight EVA Foam
Cover: PU
Rails: INOX, rustfritt stål
Bruk: Landevei
Vekt: 210 gram

8717009360357
No reviews

For å gi deg en bedre handleopplevelse bruker SYKKELBUTIKKEN cookies. Ved å trykke "Jeg aksepterer" eller fortsette å surfe videre på nettstedet godtar du vår bruk av cookies.