Om oss Nyheter Verksted Jobbe i Sykkelbutikken

SYKKELBUTIKKEN SØKER BUTIKKSJEF OG SELGERER HELTID/DELTID

 
Sykkelbutikken er en organisasjon i vekst og utvikling og vi søker etter nye medarbeidere. Sykkelbutikken er en av landets største uavhengige sykkelbutikker og vi ønsker flere medarbeidere på laget for å gi Bergen den beste sykkelhjelpen. Vi er en ekte fagbutikk for de som setter pris på kvalitet, god service og bransjens beste merkevarer.

 
 
BUTIKKSJEF
Dersom vi finner den riktige kandidaten så er vi på utkikk etter en ny butikksjef til å erstatte vår nåværende som søker nye utfordringer i en annen bransje. Du må være strukturert og stå på villig med bransjeerfaring og produktkunnskap om sykkel. Vi forventer at du forstår at kundens opplevelse står i sentrum for alt vi gjør og du vil ha det overordnede ansvaret for den daglige driften av butikken.
 
BUTIKKMEDARBEIDER HELTID/DELTID
Avhengig av om vi finner den riktige representanten over så har vi ledig en stilling som heltids selger/butikkmedarbeider. Vi ønsker også flere deltidsmedarbeidere for jobb på ettermiddag og i helger/ferier. Kunnskap om sykler og utstyr er en fordel, men vi vil også gi deg opplæring i våre produkter. Vi forventer at du er serviceinnstilt, strukturert, effektiv, fleksibel og ønsker å skape gode resultater. Du jobber godt sammen med andre, men er også selvstendig og tar initiativ. Kunnskap om sykler og erfaring fra butikkdrift er en fordel, men opplæring vil bli gitt.
 
 
Passer dette deg, så send oss en søknad. Vi vurderer søknader fortløpende, og oppstart blir etter avtale.
 
Send CV og søknad til soknad@sykkelbutikken.no
 
 
Redigert: 02.09.2019